Hulp nodig? 085-3030262|info@jbzorg.nl

Carlijn Hagemeijer, jeugd- en
gezinsprofessional

Mijn naam is Carlijn Hagemeijer, ik werk sinds 2005 in de jeugdhulpverlening en heb me de laatste jaren gespecialiseerd in spoedhulp en crisis-interventies.

Vraaggericht en vanuit verbinding

Ieder mens denkt, voelt, reageert en leert op zijn / haar eigen manier en is dus uniek. Dit is iets moois en fascinerends, maar maakt het soms wel lastig elkaar goed aan te voelen of te verstaan. Daarnaast spelen omgevingsfactoren ook een rol. Er is dan ook geen kant- en klare oplossing voor een probleem en/of standaard route naar de oplossing toe. Voor mij is het een uitdaging om, binnen de gestelde kaders, op een creatieve manier mogelijkheden te verkennen zonder eventuele beperkingen uit het oog te verliezen. 


Om goed aan te kunnen sluiten bij gezinnen en het netwerk eromheen werk ik vraaggericht, out of the box, vanuit verbinding en oprechte interesse en stel ik me doortastend, openminded en flexibel op. 

 

Waarmee kan
jbzorg u helpen?

Als zorgaanbieder willen wij meer maatwerk leveren. Door geen criteria te stellen, maar goed te luisteren wat de vraag is willen wij snel, adequaat en professioneel inspelen op behoeftes van gezin en wijkteam om zo passende hulpverlening te bieden. Neem contact met ons op via dit formulier, bel ons op 085-3030262 of stuur een e-mail.

Waarmee kunnen we u helpen?
Ik heb een vraag of opmerking
Ik wil meer weten over crisishulpverlening
Ik wil meer weten over gezinsbegeleiding
Ik wil meer weten over coaching