Hulp nodig? 085-3030262|info@jbzorg.nl

Jeanique Kracht, jeugd- en gezinsprofessional

Mijn naam is Jeanique Kracht en sinds januari 2020 mede-eigenaar van jbzorg.

Ervaring

Na mijn opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming, ben ik eerst een aantal jaren werkzaam geweest als accountmanager bij een grote evenementenorganisatie. Het bedenken,organiseren en plannen van  evenementen bood mij een uitdagende en dynamische baan.
 
Dynamiek, buiten kaders denken en aansluiten zijn elementen die bij mij passen. In 2001 heb ik het roer omgegooid en ben ik bij een grote jeugdzorgorganisatie gaan werken. Hier heb ik ruim 18 jaar ervaring opgedaan, waarvan 14 jaar binnen spoedhulp/ crisishulpverlening.

Jeanique Kracht, JBZorg

Focus

Ik zie, hoor, luister en doe. Ik ondersteun gezinnen, jongeren en kinderen in crisissituaties, ook als de crisis en onveiligheid niet direct zichtbaar zijn. In dit werk vind ik het uitermate belangrijk om zonder oordeel en met een open blik naar de ontstane situatie te kunnen kijken.  Dit stelt me in staat om een eerlijke inschatting en analyse te kunnen maken voor hetgeen dat nodig is.
Elk mens is anders, iedere situatie is anders en verdient daarom ook hulp op maat. Ik zeg wat ik denk, maar altijd met respect voor de ontstane persoonlijke situatie. Mijn focus is altijd om samen met het gezin en vaak ook hun netwerk te kijken naar mogelijkheden en minder naar onmogelijkheden.

Waarmee kan
jbzorg u helpen?

Als zorgaanbieder willen wij meer maatwerk leveren. Door geen criteria te stellen, maar goed te luisteren wat de vraag is willen wij snel, adequaat en professioneel inspelen op behoeftes van gezin en wijkteam om zo passende hulpverlening te bieden. Neem contact met ons op via dit formulier, bel ons op 085-3030262 of stuur een e-mail.

Waarmee kunnen we u helpen?
Ik heb een vraag of opmerking
Ik wil meer weten over crisishulpverlening
Ik wil meer weten over gezinsbegeleiding
Ik wil meer weten over coaching